Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Cine suntem

VEKA România SRL este o companie înregistrată in Romania responsabilă de promovarea și vânzarea elementelor de tâmplărie pentru ferestre.

2. Date personale pe care le prelucrăm

VEKA România SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Comenzi VEKA:

În temeiul interesului legitim al VEKA România de a asigura funcționarea site-ului VEKA:

În temeiul interesului legitim al VEKA România de a măsura mai bine eficiența inițiativelor de marketing:

În temeiul interesului legitim al VEKA România de a înțelege mai bine comportamentul utilizatorilor site-ului VEKA:

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei VEKA România SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la IDILIS care se află în România.

De asemenea datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi transmise partenerilor noștri și agenților lor care vor acționa în calitate de Persoane Împuternicite. Aceștia vor crea oferte personalizate pe care vi le vor transmite prin intermediul platformei fereastraveka.ro .

La datele dumneavoastră cu caracter personal are acces și agenția Mullen Lowe Profero care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru VEKA România, asigurând logistica și coordonarea campaniilor de marketing.

La datele dumneavoastră cu caracter personal are acces și agenția Data Cube Lab care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru VEKA România, asigurând optimizarea activităților de marketing.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal pentru oferte vor fi păstrate în aplicația de Customer Relationship Management VEKA în temeiul interesului legitim de a crea noi oportunități de business cu dvs, timp de 3 ani de la ultima interacțiune. Dacă doriți ca aceste date să nu fie păstrate vă rugăm contactați protectiadatelor@veka.ro.

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la protectiadatelor@veka.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail protectiadatelor@veka.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă o investiție sigură
în calitatea germană de clasa A.

VEZI SOLUȚIILE VEKA
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne