Locuinta P+1 Dako Design

Locuința uniflamiliara se află în zona centrală a municipiului Buzău. Este realizată pe structură portanata, cu un regim de inaltima P+1. Ne întâlnim cu sistemele VEKA chiar de la intrare, ușa rezidențială fiind realizată din profil SOFTLINE 70AD, care oferă o izolare terminca optimă și o foarte bună calitate anti-efracție.

Pentru realizarea ferestrelor a fost utilizat sistemul hexacameral ALPHALINE 90, profilul VEKA cu design clasic și muchii ușor rotunjite, care se integrează perfect atât cu stilul rustic al verandei și inserțiile de piatră decorativă, cât și cu interioarele modern stilizate, alegerea folierii în imitație de nuc dovedindu-se inspirată.

Pentru a integra locul de luat masa cu terasa și grădina de afară, a fost aleasă soluția VEKASLIDE 70 (liftant-culisantă). Astfel, soluția aleasă s-a dovedit manevrabilă, ușor de acționat, silențioasă atât la deschidere, cât și la închidere. În plus, în continuarea sistemului culisant, pentru living-room și pentru bucătărie a fost aleasă și o tipologie specială a ferestrelor – deschidere oscilo-batantă + canat culisant în plan paralel.

Pentru că se dorea cât mai multă lumina naturală, au fost construite spații vitrate largi, ce totalizează 45 mp. Iar proprietarul s-a dovedit prevăzător și în ceea ce privește eficientizarea consumurilor energetice. Profilul ferestrelor (ALPHALINE 90) a fost dotat cu un miez izolator suplimentar de neopor, iar pachetul de sticlă ales este unul cu geam tripan, ușor reflexiv pentru un plus de intimitate. Astfel, coeficientul de izolare termică per fereastră devine unul remarcabil, de 0,8 W/m2K.

află mai multe

North Area Lake View Art Group

Compus din 4 clădiri cu regimul de înălțime 2S+P+7E+8R, complexul de lux integrează atât garsoniere cu o suprafață medie de 40 mp sau apartamente de 3 camere cu suprafețe de 100 mp, dar și duplexuri somptuoase, cu terasă proprie pe acoperiș și suprafețe de 440 mp. Astfel de locuințe spațioase au, în mod evident, nevoie de spații vitrate pe măsură. Iar cum deschiderile largi necesită ferestre și uși cu un profil puternic, de clasa A, VEKA a fost răspunsul firesc al dezvoltatorului.

Spațiile vitrate, ce însumează până la 50 mp în cazul duplexurilor, sunt realizate cu ajutorul sistemului SOFTLINE 70AD. Având un design clasic, cu muchii ușor rotunjite, sistemul VEKA de culoarea stejarului închis (Mooreiche) se îmbină armonios cu liniile arhitectonice ale clădirii atât la exterior, cât și în ceea ce privește spațiile interioare. Cum confortul termic al locuitorilor unui complex rezidențial de lux este extrem de important, SOFTLINE 70AD oferă un coeficient de izolare termică optim, în concordanță cu standardele europene. 

Și cum confort nu înseamnă doar căldură iarna și răcoare vara, ci și ușurința în utilizare, în cazul ferestrelor, a fost aleasă o tipologie variată de închideri (incadrindu-se în țiparul arhitectural), dar care se deschid ușor, permițând locatarilor să se bucure de aerul proaspăt al celei mai verzi zone din București. În plus, în cazul duplexurilor, accesul pe balcoane și terase este facil, datorită ușilor culisante în plan paralel, ușor de acționat și, mai mult decât atât, cu un aport suplimentar de lumină datorită suprafeței vitrate foarte mari.

 

află mai multe

Fie ca vorbim de ferestre, usi, sisteme de umbrire sau accesorii, orice produs care are la baza un profil de clasa A de la VEKA reprezinta o investitie sigura in calitatea germana de traditie.

vezi soluțiile veka
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne